Καλούμε τους πτυχιούχους/ες ΕΠΑ.Λ. ή κατόχους ισότιμων πτυχίων με το ΕΠΑ.Λ. να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στην τάξη μαθητείας του ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ για το σχολικό έτος 2023-24. Στο σχολείο μας πιθανά θα λειτουργήσουν τάξεις μαθητείας για τις ειδικότητες:

  • Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής
  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
  • Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
  • Tεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
  • Τεχνικός Οχημάτων

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας από τη Δευτέρα 16/10/2023, ώρα 15:00μ.μ. έως και τη Δευτέρα 23/10/2023 και ώρα 10:00 π.μ.

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας (https://e-mathiteia.minedu.gov.gr), όπου και έχει αναρτηθεί «Οδηγός Υποψηφίων Μαθητευόμενων» για τη συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησης.

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και από τους υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις υποβολής αίτησης και έχουν αναζητήσει και λάβει βεβαίωση δέσμευσης εργοδότη (υποψήφιοι με δεσμευμένη θέση μαθητείας). Ο εργοδότης δεν δύναται να έχει α’ βαθμού συγγένεια με τον μαθητευόμενο.

  Οι υποψήφιοι είναι βοηθητικό να έχουν σε ηλεκτρονική μορφή .pdf το καθένα χωριστά ή αλλιώς οπωσδήποτε  σε έντυπη μορφή τα:

Βοηθητική εφαρμογή (μέσω κινητού) για τη φωτογράφιση και τη μετατροπή των έγγραφων δικαιολογητικών σε μορφή pdf:  https://www.camscanner.com/ ή Adobe Scan

Δείτε  την   «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μαθητευόμενων για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας – περιόδου 2023-2024»