Στην Πάρο σήμερα Δευτέρα 5/02/2024 και ώρα 13:00  στο γραφείο του Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Πάρου συγκροτήθηκε (Πράξη Διευθυντή 4/1-2-2024) η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών των τουριστικών γραφείων για την πολυήμερη σχολική εκδρομή 58 μαθητών της Γ΄ Τάξης στη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενη από τους :

  1. Φλέσσα Νικόλαο, Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Πάρου
  2. Μαλιάρη Ανέστη, Εκ/κό του ΕΠΑ.Λ. Πάρου
  3. Ψύλλου Δήμητρα, Εκ/κό του ΕΠΑ.Λ. Πάρου
  4. Αρμάου Μαρία-Φραγκίσκα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ. Πάρου.
  5. Παρασκευά Αγλαϊα Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ. Πάρου.
  6. Περράκη Δήμητρα, μαθήτρια της Γ’ τάξης
  7. Κολλτσάκου Γκρισγέλντα , μαθήτρια της Γ’ τάξης

 

Η επιτροπή εξέτασε τις έξι (6) προσφορές   που υποβλήθηκαν στο γραφείο του ΕΠΑ.Λ.  Πάρου μέσα στα πλαίσια της ορισμένης προθεσμίας.

Οι προσφορές εξετάστηκαν ως προς την πληρότητά τους  σύμφωνα με όλα όσα ορίζονται στην υπ.αριθμ.20883/ΓΔ4/12-2-2020 Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 456/τ.Β΄/13-2-2020) και λαμβάνοντας υπόψη τα αναφερόμενα στην προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος του σχολείου.

 

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Αποφασίζει Ομόφωνα :

Αναθέτει τη διενέργεια της πολυήμερης εκδρομής της Γ Τάξης του ΕΠΑ.Λ. Πάρου,  που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ταξιδιωτικό γραφείο    OLIAROS TOURS.

Για την επιλογή του γραφείου λήφθηκε υπόψη η τιμή και η εγγύτητα του ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης. Σημαντικό ρόλο είχε ότι στην επιλεγμένη προσφορά τα περισσότερα δωμάτια θα είναι δίκλινα.

Η απόφαση αυτή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε Κυκλάδων.

Πιθανές ενστάσεις θα πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο του Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Πάρου εντός τριών ημερών από την ανάρτηση του παρόντος στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Δείτε τα αναλυτικά αρχεία:

Απόφαση επιτροπής

Προκήρυξη εκδρομής

ALL INN

OLIAROS

MY TRAVEL

MELEMIS

MATHEOS

CONNECTION