Αρχική Πρόγραμμα Νέα Επικοινωνία
 
 
     
 
 


Αρχική / Νέα


Θερινές εφημερίες και μηχανογραφικό 2018


Το σχολείο κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών Ιουλίου-Αυγούστου θα λειτουργεί, για την εξυπηρέτηση μαθητών και γονέων, κάθε Πέμπτη  από 09:00 έως 13:00.
Επίσης, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, από 09:00 έως 13:00,θα υπάρχουν στη διάθεση των μαθητών δύο εκπαιδευτικοί  για να βοηθήσουν στην ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού.

Πάρος, 29-06-2018



Πρόσκληση Γνωριμίας με το ΕΠΑ.Λ. Πάρου


Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, το Επαγγελματικό Λύκειο Πάρου ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό. Προσκαλούμε όλους, όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το σχολείο μας, το απόγευμα , από τις 19:00 ως τις 21:00, να ξεναγηθούν στους χώρους και στα εργαστήρια του ΕΠΑ.Λ. και να γνωρίσουν τους καθηγητές του.
Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποια από τις ενημερώσεις που έγιναν τον Μάρτιο και τους ενδιαφέρει, θα προηγηθεί ενημερωτική προβολή για τα ΕΠΑ.Λ. και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας (τομείς, ειδικότητες, πρόσβαση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση) που προσφέρει στους μαθητές του, την ίδια μέρα, 18:00-19:00, στο χώρο του θεάτρου του ΕΠΑ.Λ. Πάρου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Πάρου




Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής για ΕΠΑΛ


Από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ -ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης».

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: , συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 

Δείτε για την ηλεκτρονική αίτηση.






Από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Πάρου ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών του ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι παλαιοί απόφοιτοι Β΄ Κύκλου Τ.Ε.Ε., που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑ.Λ. εφόσον διαμένουν εκτός Πάρου, για να υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση, από την Δευτέρα 19  Μαρτίου έως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία Αίτηση - Δήλωση.

Ο Διευθυντής

                                                                                   
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΦΛΕΣΣΑΣ


 

 

 

 

Δείτε το βίντεο που δημιούργησαν μαθητές του ΕΠΑ.Λ. ΠΑΡΟΥ με σκοπό διαμαρτυρηθούν για τη μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων - τομέων του ΕΠΑ.Λ. ΠΑΡΟΥ

 

 


Ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Πάρου δηλώνει την αντίθεσή του στην απόφαση του Υπουργείου με την οποία δεν εγκρίνονται τα ολιγομελή τμήματα τομέων για την τρέχουσα σχολική χρονιά. Πρόκειται για τους τομείς Δομικών, Πληροφορικής και Υγείας - Πρόνοιας και Ευεξίας της Β΄ Τάξης που με μια αιφνιδιαστική απόφαση δε θα λειτουργήσουν φέτος.


  • Αυτό συμβαίνει σε ένα νησί στο οποίο δεν υπάρχει άλλο ΕΠΑΛ ούτε καμία άλλη δημόσια δομή επαγγελματικής - τεχνικής εκπαίδευσης. Επίσης είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης των μαθητών σε άλλα μεγαλύτερα νησιά στα οποία πιθανόν να υπάρχουν οι αντίστοιχοι τομείς που θέλουν να παρακολουθήσουν.

  • Επισημαίνουμε ότι το ΕΠΑΛ Πάρου είναι η μοναδική δημόσια σχολική μονάδα επαγγελματικής εκπαίδευσης για τα δύο νησιά, την Πάρο και την Αντίπαρο.

  • Τονίζουμε ότι η μη έγκριση των τομέων φέτος θα οδηγήσει σε ενδεχόμενη μαθητική διαρροή και θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή φοίτησης στην επαγγελματική εκπαίδευση για τα δύο νησιά ( Πάρος- Αντίπαρος)

  • Οι συνέπειες της συρρίκνωσης της τεχνικής εκπαίδευσης δεν περιορίζονται μόνο σε αυτήν αλλά φέρνουν σημαντικές αλληλεπιδράσεις σε όλη τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ( Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια) υποβαθμίζοντας την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.


Επειδή το συνταγματικό δικαίωμα των μαθητών να επιλέγουν τους τομείς που τους ενδιαφέρουν είναι αναφαίρετο, ζητούμε την έγκριση των τομέων σύμφωνα με τις αρχικές επιλογές των μαθητών.


Επιπλέον είναι αντίθετο με τις παιδαγωγικές μας αρχές να μεθοδεύσουμε με οποιοδήποτε τρόπο μεταφορά μαθητών από τον ένα τομέα στον άλλο, σεβόμενοι απόλυτα την επιθυμία των μαθητών και των οικογενειών τους για τους τομείς που επέλεξαν.


Στη κατεύθυνση αυτή θα έχουμε δίπλα μας, τους γονείς, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία.


Πάρος, 30/10/2016
Ο Σύλλογος Διδασκόντων ΕΠΑ.Λ. Πάρου


Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες του σχολείου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2016 και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

 

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΔΑΒΕΡΩΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

- ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
ΛΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΛΟΥΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΣΠΑΙΤΕ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ)

ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ)

 

 

 

10% 2014

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΛΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ

 

 

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες του σχολείου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2015 και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
ΚΟΝΙΝΗ ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΤΡΙΚΑΛΑ)
ΛΙΑΡΑΤΣΙΚΑ ΔΑΝΑΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) -ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΛΟΥΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ)
ΜΑΥΡΗ ΘΕΟΚΤΙΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΡΤΑ)
ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)

 

 

 

Στις 21 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Λύκειο Πάρου σεμινάριο με τίτλο "Θέματα της Εκπαιδευτικής Πράξης. Διαδικασίες, Προβλήματα και Στοχεύσεις". Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου.

Θέμα 1ο "Μαθησιακές δυσκολίες".

Θέμα 2ο "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ)".

Θέμα 3ο "Διαπροσωπική επικοινωνία και κοινωνικές δεξιότητες των μαθητών. Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην ανάπτυξή τους".

Θέμα 4ο "Πέραν της δεδομένης πληροφορίας: Η μέριμνα του σχολείου για την αυτοπραγμάτωση των μαθητών".

 

Οργάνωση:

  • Σχ. Σύμβουλος 1ης Ε. Π. Δημοτικής Εκπ/σης Κυκλάδων
  • Σχ. Σύμβουλος 17ης Ε. Π. Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης
  • Σχ. Σύμβουλος 2ης & 48ης Ε. Π. Προσχολικής Αγωγής
  • Επαγγελματικό Λύκειο Πάρου

 

Συνεργαζόμενοι φορείς:

  • Σχ. Σύμβουλος ΠΕ-04 Κυκλάδων
  • Σχ. Σύμβουλος ΠΕ-19 Κυκλάδων

 

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας από 11 έως 12 Μαρτίου 2015 μια σειρά Παρεμβάσεων Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης των μαθητών για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα από στελέχη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ). Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται στους στόχους και τις δράσεις του Κοινωνικού Σχολείου.

 

 

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες του σχολείου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2014 και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΓΑΒΑΛΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΡΟΖΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)
ΔΙΑΚΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ)
ΛΕΚΑ ΚΛΕΑ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ) - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΜΠΟΥΡΝΑΤ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΕΚ ΒΛΑΝΤΥΣΛΑΒ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 1. ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Τ.Ε.)
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)
ΣΚΙΑΔΑ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (Α.Σ.Τ.Ε.Α.Ν.)

 

 

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες του σχολείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΒΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΙΝΓΚΕ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (Α.Σ.Τ.Ε.Α.Ν.)
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΛΑΜΙΑ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΗΜ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ) ΑΣΠΑΙΤΕ
ΣΑΜΑΛΤΑΝΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΑΡΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Τ.Ε. ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΖΑΜΠΕΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

 

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες του σχολείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.


ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΒΙΑΖΗ ΖΑΦΕΙΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΒΙΑΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ
ΒΡΑΧΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΠΙΖΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΠΟΥΧΑΛΗΣ ΛΕΝΤΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΑΜΑΛΤΑΝΗ ΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΟΜΠΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΟΠΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ
ΤΣΙΑΒΕ ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

 


Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 και ώρα 6μ.μ. ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ Πάρου

σας προσκαλεί στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Πάρου με θέμα:

«Είναι δύσκολο αλλά και όμορφο να είσαι γονιός»

Εισηγήτρια Χρυσαυγή Κανελλοπούλου

Ψυχολόγος Επιστημονικός Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Θησέας Κυκλάδων.

 

Την προηγούμενη σχολική χρονιά, από το Νοέμβριο του 2010 έως τον Απρίλιο του 2011, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο μας σεμινάριο με θέμα

« Ο ρόλος του Εκπαιδευτικού σ' έναν κόσμο που αλλάζει » από την Κα Χρυσαυγή Κανελλοπούλου, ψυχολόγο, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών « ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ », το οποίο συνεργάζεται και με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Δ.Δ.Ε. Κυκλάδων.

Το σεμινάριο είχε συνολική διάρκεια είκοσι ( 20 ) ωρών και συμμετείχαν αποκλειστικά καθηγητές του σχολείου μας. Ο στόχος του σεμιναρίου ήταν να στηρίξει ηθικά, ψυχολογικά και επιστημονικά τους συναδέλφους στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο τους της αποτελεσματικής διαχείρισης προβλημάτων στην τάξη. Η κατά κοινή ομολογία επιτυχία της δράσης αυτής έχει συνέχεια και την τρέχουσα σχολική χρονιά.

 

 

Στις πανελλαδικές εξετάσεις Ημηρεσίων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων 2010-2011, σημαντικό ποσοστό των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ πέτυχε την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων ..

 

 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
 
Αρχική Σχολείο Πρόγραμμα Δραστηριότητες Φωτογραφίες Νέα Επικοινωνία